Geestelijke Gezondheidszorg GGZ

Geestelijke Gezondheidszorg GGZ

In onze huisartsenpraktijk werkt een Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ). De POH-GGZ is iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van psychische problemen. Voor veel mensen is het prettig, om niet (meteen) verwezen te worden naar een psycholoog, een psychotherapeut of een psychiater. In het eerste gesprek brengt de POH-GGZ met u uw klachten en vragen in kaart. Vervolgens adviseert de POH-GGZ u en de huisarts over een mogelijke aanpak van de problemen. Dit kunnen een aantal vervolggesprekken zijn met de POH-GGZ, maar ook begeleiding via de computer (e-health), een consult op de huisartsenpraktijk met een psycholoog of een psychiater, of toch een verwijzing naar het Algemeen Maatschappelijk Werk, een psycholoog of psychotherapeut, Dimence of een psychiater.

U kunt alleen terecht bij de POH-GGZ na verwijzing door de eigen huisarts. Voor de gesprekken met de POH-GGZ hoeft u niets te betalen. Ook gaat het niet ten koste van uw eigen risico.

Als u niet kunt komen op de afspraak, moet u uiterlijk 1 dag van te voren (dus woensdag vóór 12.00u) afbellen! Als u niet afbelt en niet verschijnt, zijn we genoodzaakt € 30,- in rekening te brengen (No show tarief!).

Meer informatie via: www.fealmelo.nl

 

Spoed?

Bel: 0546 - 86 91 05
of: 0546 - 86 17 52 - optie 1
of: 112

Herhaalrecepten?

Bel: 0546 – 86 17 52
U kunt 24 uur per dag herhaalrecepten inspreken.

Klik hier om via MijnGezondheid.net herhaalrecepten aan te vragen.