MijnGezondheid.net (onlinedienst)

MijnGezondheid.net (online-dienst)

Steeds meer mensen maken gebruik van internet en online-diensten. Zo ook in de gezondheidszorg. MijnGezondheid.net biedt u de mogelijkheid om online 7 dagen per week en 24 uur per dag allerlei gezondheidszaken met de huisarts en apotheek snel te regelen. MijnGezondheid.net is makkelijk en betrouwbaar. Daarbij staat uw privacy voorop! Om er voor te zorgen dat uw (medische) gegevens goed beveiligd zijn, logt u op de website van MijnGezondheid.net in met uw DigiD met sms-verificatie of met de DigiD-app. Ook kunt u de app MedGemak vanuit de App Store (Apple) of Google Play (Android) op uw smartphone of tablet installeren; hierbij hoeft u slechts eenmalig in te loggen. Daarmee is MijnGezondheid.net net zo betrouwbaar en veilig als internetbankieren.

Omdat MijnGezondheid.net veel voordelen biedt hebben de meeste huisartsen en alle apotheken in Almelo besloten zich hierbij aan te sluiten om zo hun patiënten online-diensten aan te bieden. Ook onze praktijk doet hieraan mee!

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt bij onze praktijk en/of bij de apotheek en u bent 18 jaar of ouder, dan kunt u gebruik maken van deze service.

Wat kan u momenteel allemaal al online doen met MijnGezondheid.net?

Momenteel kunt u van de volgende online-diensten gebruik maken:

  • een afspraak maken bij een van de huisartsen. Dit dient u minimaal 1 dag van tevoren te doen; het is niet mogelijk om online voor dezelfde dag een afspraak te maken. Een afspraak kunt u tot maximaal 30 dagen vooruit plannen. Eenmaal gemaakte afspraken kunt u online altijd weer wijzigen of annuleren. MijnGezondheid.net geeft u de mogelijkheid de afspraak toe te voegen aan uw agenda en per mail een bevestiging en herinnering te ontvangen.
  • een vraag stellen aan de huisarts, assistente of apotheker via het E-consult. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een antwoord. Het E-consult is uitdrukkelijk niet bedoeld voor dringende of zeer ingewikkelde vragen!
  • inzien en afdrukken van uw actueel medicatie-overzicht.
  • afdrukken van een medicatiepaspoort (voor op reis).
  • inzien van begrijpelijke geneesmiddeleninformatie/bijsluiters.
  • aanvragen van herhaalrecepten. Dit is alleen bedoeld voor medicijnen die u al eerder heeft ontvangen en die u al langere tijd gebruikt!
  • gebruik van een inneemwekker.
  • inzage in (een deel van) uw laboratorium-uitslagen.
  • Inzage in een samenvatting van uw medische dossier.

Waar kunt u meer informatie vinden over MijnGezondheid.net?

Meer informatie en een demonstratiefilmpje vindt u op de website van MijnGezondheid.net.

 

Spoed?

Bel: 0546 - 86 91 05
of: 0546 - 86 17 52 - optie 1
of: 112

Herhaalrecepten?

Bel: 0546 – 86 17 52
U kunt 24 uur per dag herhaalrecepten inspreken.

Klik hier om via MijnGezondheid.net herhaalrecepten aan te vragen.